Gepost door: jacobos bijzondere reizen | oktober 9, 2012

Fly en Drive Andalusie

Nieuw bij Jacobos zijn de Fly en Drive Programma´s door Andalusie.

Andalusië is een wereld op zich. Iedere provincie heeft zijn eigen landschap en eigen gebruiken. Tegen de bergen aangeplakt rijzen de vele witte dorpen op die in vroeger tijden dienden als verdedigingspoort tegen de vijand.
Wanneer je je in het achterland van Andalusië begeeft, ver weg van de toeristische plekken, dan waan je je in een sfeer van vervlogen tijden, in een sprookje van 1001 nacht. Een rijkdom aan patio’s, fonteinen, historische gebouwen, kastelen, maar ook een geweldige gastronomie die in iedere provincie zijn eigen specialiteiten kent.
Aan de kust kunt u genieten van heerlijke verse vis en in het binnenland van wildgerechten, geit of schaap uit de oven en verse producten van het land.
De Andalusiërs zijn kunstenaars in het maken van een rijke variatie aan hemelse nagerechten.

Onze rondreizen zijn op maat: u kiest zelf het aantal overnachtingen en de plaatsen waar u wilt overnachten. Op basis van de beschikbaarheid van de hotels en de voor de betreffende data geldende prijzen, zullen wij u een voorstel doen.

U kunt een keuze maken uit:

Rondreis1:
In het spoor van de Moor I

“Langs grote steden” met verblijf in Malaga, Cadiz, Sevilla, Cordoba, Granada en/of Antequerra, 8 overnachtingen, prijs per persoon v.a. 560,-

Rondreis 2:
In het spoor van de Moor II

“Landelijke route” met hotels in de provincies Malaga, Granada, Cordóba, Sevilla, Huelva en Cadiz, 8 overnachtingen, prijs per persoon v.a. € 560,-

De prijzen zijn op basis van een tweepersoonskamer met badkamer en logies/ontbijt, inclusief een standaard auto, exclusief vluchten.

Indien u dat wenst boeken wij vluchten voor u, met de voordeligste prijzen en gunstigste vluchttijden. Wij kunnen u daarbij een combinatie van  vliegvelden van aankomst en vertrek aanbieden. Handig wanneer u niet persé naar het vertrekpunt van uw rondreis wilt terugkeren. Vraag ons naar de mogelijkheden

Voor meer informatie klik hier


Plaats een reactie

Categorieën